Sport

2014.07.18. 15:30

Az utánpótlás vízilabda csapatok Dunaújvárosban készülnek

Dunaújváros - Egymás után adják a kilincset a Fabó Éva Sportuszodában a korosztályos lány utánpótlás vízilabda együttesek, az U15-ös válogatott pénteken innen indult az Olimpiai Reménységek Versenyére.

Gallai Péter

Gyakorolt már Dunaújvárosban a 2000-es, 2001-es és 2002-es születésű keret, július elején pedig az U16-os válogatott edzőtábora kezdődött nálunk, a dunaújvárosi tréner, Mihók Attila irányításával.

- Az 1998-as születésű lányokkal július 28-ig dolgozom, hozzánk csatlakozik majd az Egyesült Államok hasonló korú válogatottja, akik kedden érkeznek. Július 27-én és 28-án pedig egy mini tornát rendezünk, amelyen rajtunk és az amerikaiakon kívül a szerb együttes vesz még részt - tudtuk meg Mihók Attilától.

A válogatott egyébként már most a jövőre esedékes Olimpiai Reménységek Versenyére készülnek. Oda, ahová tegnap Dunaújvárosból elutazott az U15-ös válogatott, akik szintén nálunk gyakoroltak. A csapatban Kalmár Eszter képviseli a dunaújvárosi klub színeit, a szakmai stábban Oltyán Gyula mellett pedig a másik edző a DFVE trénere, Balogh-Zsámbok Lili..

Egyébként augusztusban sem lesz megállás, akkor az 1996-os válogatott érkezik a Fabó Éva Sportuszodába, akik menet közben majd az ausztrál, a kanadai, az új-zélandi és a holland válogatott ellen is játszanak egy tornán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!