ismerős klub

2019.11.08. 15:15

Az MLS-ben biztosra veszik, hogy Ibra Olaszországban folytatja

Zlatan Ibrahimovic visszatér az AC Milanhoz – jelentette be Don Graber, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) első embere.

Sweden's biggest football star, Los Angeles Galaxy's forward Zlatan Ibrahimovic, attends a press conference ahead of the unveiling of a 2,7 m bronze statue of him on October 8, 2019 near the stadium where he made his professional debut in his hometown of Malmo in southern Sweden. (Photo by Johan NILSSON / TT News Agency / AFP) / Sweden OUT

Forrás: AFP / TT News Agency

Fotó: Johan Nilsson

A 38 éves svéd sztárjátékos az előző két szezont a Los Angeles Galaxynál töltötte és már korábban bejelentette, hogy máshol folytatja pályafutását, miután decemberben lejár a szerződése.

Ibrahimovic hosszú pályafutása során három Serie A-s csapatban is megfordult: 2004 és 2006 között a Juventusban játszott, majd a következő három esztendőben az Internazionalét erősítette, míg az AC Milanban – egyéves barcelonai kitérőt követően – 2010 és 2012 között futballozott.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában