Sport

2009.11.09. 03:27

Az elején döntöttek a lányok

Dunaújváros - Magabiztos győzelmet aratott a DF Elco DVCSH együttese a ZF-Eger elleni összecsapáson, a női Vodafone OB I-es vízilabda-bajnokság ötödik fordulójában.

Gróf András

DF Elco - ZF-Eger 12-4 (5-1, 2-0, 4-3, 1-0)

Fabó Éva Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Bors László, Marnitz Miklós.

DF Elco: Kasó - Menczinger (1), Keszthelyi (2), Szücs (4), Berta B. (1), Huszka, Poszkoli (3). Csere: Ács, Polák, Kovács D., Papalexisz, Benkő T. (1). Vezetőedző: Mihók Attila.

Az előmérkőzésen a Héraklész II utánpótlás válogatott11-2-re kikapott a BVSC együttesétől. A nagyok mérkőzésén az egriek szerezték meg a vezetést, de az első negyed végén már a hazaiak vezettek négy góllal. A második játékrészben újabb két találattal növelték előnyüket a főiskolások, így tulajdonképpen a fordulásnál eldőlt a bajnoki pontok sorsa. A harmadik felvonás nagy gólpárbajt hozott, de ebből is a hazaiak kerültek ki győztesen. Az utolsó negyedben főleg a védelmek remekeltek, így csak egy találatot láthattak a nézők, viszont azt az újvárosi Poszkoli szerezte. A főiskolás csapat ezzel a győzelemmel megelőzte az egrieket a bajnoki tabellán.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!