Sport

2015.07.20. 12:58

Dunaújvárosi kispályás labdarúgó-bajnokság - Az álmok mára célokká váltak

Dunaújváros - Múlt héten pénteken rendezte meg a Házisárkány Étteremben a 2014/2015. évi városi kispályás labdarúgó-bajnokság idényzáróját a Carissa Sportegyesület.

Gróf András

A Carissa Sportegyesület működteti a Dunaferr Vasas kispályás labdarúgócsapatot, amely remek szezont hagyott maga mögött. Tavaly ősszel megnyerték az első alkalommal kiírt Dunaújvárosi Szuperkupát. Veretlenül második helyezést értek el az Alcufer Kupán, ahol a fináléban büntetőkkel maradtak alul. Az idei évben megrendezett XIII. Carissa Kupa küzdelmeiben bronzérmes lett az együttes. A Markó Lajos városi kispályás bajnokság Zeus osztályában megvédték bajnoki címüket. Végül fennállásuk óta első alkalommal megnyerték a Dunaújváros Kupát.

A Carissa Sportegyesület titkára, Petrás Gábor (j) a gólkirály, Jenei Ottónak adja át a serleget. Fotó: Zsedrovits Enikő

Az egyéni elismerésekben sem volt hiány. A Dunaújváros Kupa döntőjének legjobb játékosának Szente Tamás választották. A Zeus osztály gólkirálya harminckét találattal Jenei Ottó lett. Az ezüstcipőt pedig huszonnégy góllal Schrancz Balázs szerezte meg. A bajnoki év legjobb játékosának járó Markó Lajos-díjat Vaskó József, míg a legjobb kapusnak járó Török Kálmán-díjat Ács Gábor kapta. A legeredményesebb csapat vezetőjének járó címet Tóth Imre érdemelte ki, aki az ünnepi rendezvényen köszönetet mondott a szponzoroknak, segítőknek és játékosoknak.

- Mi egy kis sportszervezet vagyunk, amely az álmokból terveket készített, ami éppen megvalósulni látszik, hiszen az ország legjobb kispályás labdarúgói húzzák fel hétről, hétre csapatunk mezét. Nekünk jó ideje már nem álmaink vannak, hanem céljaink, melyeket igyekszünk nagy odaadással, jól felkészülve és megfelelő elszántsággal elérni, teljesíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!