Kemény munka közben beiratkozás

2018.08.16. 20:41

Ádámnak a legfontosabb a kenu marad, de a tanulást sem fogja elhanyagolni

Slihoczki Ádám, az ifjúsági világ- és Európa-bajnok kenusunk már az egyetemi beiratkozására indult, ezért érthetően szűken mérte az időt a délelőtti tréningjét követő beszélgetésünkkor.

Balogh Tamás

Slihoczki Ádám Fotó: Balogh Tamás / DH

– Az idei nyárra híressé tett, hogy a Magyar Bajnokságon harmadik lettem 500 egyesben és kint voltam a korosztályos Európa-bajnokságon, ahol párosban egy nyolcadik helyet szereztünk. Az egyesben elért teljesítményemmel mindenképpen meg vagyok elégedve, de az Eb-n többet vártunk magunktól. Ott egy mindkettőnket érintő betegség hátráltatott bennünket. Én is tudom, hogy nagyon jó bulizós hely is lehet a Duna- part, de még előttem áll egy felnőtt magyar bajnokság szeptember első hétvégéjén. Most arra készülünk két-három hetet, azt jól meghúzzuk, és a verseny után egy kis szünet következik. Az a három hét nagyon jól fog esni. Ma egy komoly programom van.

Slihoczki Ádám
Fotó: Balogh Tamás / DH

Mivel felvettek a Testnevelési Egyetemre sportszervezői szakra, most indulok beiratkozni. Nagyon örülök neki, mert ezt jelöltem meg az első helyen. Sportmenedzser szeretnék lenni. Nem hinném, hogy ettől nagyon megváltozna az életem. A legfontosabb a kenu marad a számomra, persze a tanulást sem fogom elhanyagolni. A mai reggelem sem nyaralós volt. Nagy nehezen fölkeltem, és mint minden nap, lejöttem edzeni. Kétszer háromezret mentünk időre. Ez egy nyugis, mindennel együtt másfél órás program volt. Szeretjük az ilyet – mondja nevetve. – Nagyon szeretek kenuzni, ezért tök mindegy, hogy mi az edzés, ez nekem élvezet. Természetesen kemény, hiszen nem szórakozni jövünk ide. Az időt a mester mondja be, remélem, a frankót, és nem „szorít” rajta!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában