jégkorong

2019.07.28. 20:39

A Volán a Dunaferr ellen rendez gálameccset

MTI

Fotó: gaborfeherphoto

Nyolc edzőmérkőzéssel készül a következő idényre az ezentúl Hydro Fehérvár AV 19 néven szereplő székesfehérvári jégkorongcsapat, amelynek játékoskerete átalakult az előző idényhez képest, de mostanra véglegesnek tekinthető.

A szezonnyitó sajtótájékoztatón Szélig Viktor szakmai igazgató közölte: a felkészülés alatt nyolc mérkőzést játszik a Fehérvár, közöttük az FTC elleni Szuperkupa-meccset, valamint az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornán két találkozót. Utóbbit szeptember 7-én és 8-án rendezik. Az első napon a Fehérvár a lengyel Novy Targgal játszik, a másik párban a cseh extraligás Vitkovice a szlovák extraligás Nyitrával mérkőzik.

Gál Péter Pál az egyesület elnöke elmondta: az emléktorna előtti pénteken a klub újkori történetének első bajnoki címét is megünneplik. „Az idén húszéves, 1999-es bajnoki győzelem kapcsán emlékmeccset rendezünk, méghozzá az akkori játékosainkkal és az akkori ellenfelünkkel, a Dunaújvárossal” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában