Sport

2009.11.16. 03:28

A végére szétestek

Debrecen - Nem indult teljes reménytelenséggel Debrecenbe a Dunaújváros NKKSE női kézilabdacsapata az idei utolsó bajnoki találkozóra. Ámbár azt tudtuk: a DVSC most nagyon erős.

Jankó Árpád

Az előjelek azonban egyre rosszabbak lettek. A csapat busza menet közben lerobbant, és egy óráig várta az autópályán a mentesítő kocsit. Így valósággal beesett a debreceni csarnokba a Dunaújváros csapata. A mérkőzés negyedórás késéssel kezdődött.

Debrecen - Dunaújváros 38-24 (18-15)

Debrecen, ezer néző. Vezette: Kolarovszki, Szabó.

Dunaújváros: Győri - BALOGH 6, Radulovics 1, JÓKAI 4, Sári 3(2), FERLING 7, Nagy 1. Csere: Pisák (kapus), Takács F., Gáspár, Takács D. 2, Erdősi. Edző: Rapatyi Tamás.

Kiállítások: 6, illetve 6, perc. Hétméteresek: 5/2, illetve 4/2.

Gyengébben kezdett a vendégcsapat, ami a mérkőzés előtti zaklatottságnak volt köszönhető, majd a 12. perctől feljöttek Ferlingék. Az első félidő végéig tartották a két-három gólos hátrányukat. Ekkor még semmi jel nem mutatott arra, hogy a találkozó végén már komoly vereséggel kell távozniuk Debrecenből.

A második félidő eleje sem kezdődött tragikusan a Dunaújváros szemszögéből. Majd ahogy telt az idő, érezhetően vált hatástalanná a vendégek védekezése. Sajnos Gáspár Gabriella piros lappal kipontozódott, és ez sem segítette a csapat ellenállását. Ez kihatott természetesen a csapat elbizonytalanodó támadójátékára is. Végül a Dunaújváros meghatározó játékosai egyre inkább elfáradtak, hiszen ők általában kevesebbet tudnak pihenni, a fiatalok sem tudtak merőben nagyot alakítani, ugyanakkor a hazai edző sorozatban hozta be friss cserejátékosait a pályára. A végefelé szétesett a Dunaújváros játéka.

 

Ez volt az idei utolsó bajnoki mérkőzés. Ezután egy hét szabadság következik.

 

Rapatyi Tamás: - A hogy a buszunk lerobbant, úgy a mi játékunkkal is ez történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!