Sport

2009.12.02. 13:32

A város sportkoncepciójáról - újra

Dunaújváros - Októberben állandó téma volt a sportkedvelők körében a város új sportkoncepciója. Azután elcsendesedett minden.

Agárdy Csaba

Októberben, amikor nyilvánosságra került az új sportkoncepió, rengeteg támadás érte a dolgozatot. Ezért az önkormányzat vissza is utalta a szerzőknek azt átdolgozásra. Nos, a feladatot vállaló Sport Agency Kft. a hétvégére elkészült az új anyaggal.

Az utolsó pillanatban történt ez meg, mivel az új sportkoncepciót decemberben be kell nyújtani a közgyűlés elé, hogy a jövő évi költségvetésben már szerepelhessen az, hogy Dunaújváros sportélete hogyan alakuljon a jövőben, hogyan, miből, mennyiért lehet majd azt finanszírozni. Az  idő rövidsége miatt már ma délután fél négytől tárgyalja a koncepciót a város ifjúsági és sportbizottsága a Városházán. Ezt követően, ha a sportbizottság munkája eredményes lesz - és miért ne lenne az? - a jövő heti közgyűlés elé kerül a koncepció, a bizottsági véleménnyel. Ha pedig a közgyűlés rábólint az anyagra, akkor jöhet az érdemi munka, Dunaújváros sportéletének megreformálása, ami valljuk be: már nagyon-nagyon időszerűvé volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!