Görög túra után, Szeged előtt

2018.11.01. 23:06

A tabella nyolcadik helyezettje ellen pólóznak Zieglerék

Éppen hogy hazatért a görögországi edzőtáborból a DUE Maarks Gra­phics vízilabdacsapata, amelynek ma este már Szegeden lesz jelenése, ahol bajnoki mérkőzést vívnak a házigazdákkal.

Szabó szabolcs

Az egyesület hivatalos honlapjának így nyilatkozott Ziegler Diána:

– Nagyon jól sikerült a görögországi edzőtábor az Olympiacosszal, volt módunk sokat gyakorolni és délelőtt-délután kétkapuzni. Kapott mindenki megfelelő játékidőt a taktikai elemek begyakorlására, ami természetesen hosszú távon kifizetődő lesz. Ez már az Eger elleni mérkőzésen is megmutatkozott, hogy magabiztosabb játékot mutatnak azok, akik eddig kevesebb szerephez jutottak. Az edzőpartnerünk számunkra teljes mértékben megfelelő volt és az ellenük mutatott játék/eredmények relevánsak, mivel erős élcsapatról beszélünk. Mentálisan és fizikálisan egyaránt jót tett az egész csapatnak a kinti edzőtábor, és az a ritmus, amit az edzéseken edzőpartnerünk, illetve a program diktált. Külön pozitívum, hogy ennyiszer sosem sikerült még az athéni csapat ellen lefordulnunk és abból gólt szereznünk, ami a fiatalabbaknak is sikerült, Vandának és Csengének is. Nagyszerű felkészülés volt a Szuperkupára! A mai mérkőzést is hasonlóan kell felfognunk: ez a következő lépcsőfok, erőfelmérő a kupáig, a begyakoroltakat Szegeden éles helyzetben is meg kell tudnunk valósítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában