Sport

2009.11.25. 03:28

A rácalmási csapatok pont nélküli hétvégéje

Dunaújváros - A megyei bajnokságokban szereplő két rácalmási kézilabdacsapatnak nem sikerült a legutóbbi forduló. Különösen a férfiak veresége volt váratlan.

Jankó Árpád

Rácalmás - Martonvásár 23-27 (10-10)

Rácalmás: Gelencsér - Winiarczyk 2, Szloboda 2, Horváth N. 6, Rosta, Horváth D. 2, Kiss 2. Csere: Nográdi, nagy 3, Gál, Nyuli 1, Szűcs 5.

Az első félidőben felváltva estek a találatok, így a bajnoki találkozó félideje döntetlennel zárult. A mérkőzés második félideje volt a vízválasztó. A vendégek átvették a vezetést, és ezután a rácalmási együttes formán kívül kézilabdázott. Igaz, két kulcsembere, Tóth és Hevesi nem játszott. A vendégek győzelme teljesen megérdemelt volt. A rácalmásiak a harmadik helyen várják a tavaszt.

Színvonalas, gyors kézilabdát játszott a rácalmási és a Dunaújváros női együttese. A változatos, izgalmas játék végén a Rácalmás csapata egygólos vereséget szenvedett.

Poszi-Rácalmás - Dunaújváros 25-26 (11-13)Poszi-Rácalmás: Renyák, Gráczerné 1, Vutty 2, Farkas 7, Szemenyei 13, Adrián 1, Fráter 1. Csere: Rohonczi A., Horváth, Csepecz.

Dunaújváros: Pasker, Hercsik 4, Szaniszló 7, Köllő A. 5, Ács 3, Sánta, Köllő K. 3. Csere: Török, Harkai 3, Gaják, Szalai, Karámos 1, Idei, Csapó.

Hiába kezdte jól a mérkőzést a hazai csapat, a vendégek a félidő végére már fordítottak. A folytatásban sokat hibázott a rácalmási gárda, és hétgólos hátrányba került, ám sikerült a felzárkózás. A többszöri egyenlítési lehetőséggel mégsem tudtak élni, így a vendégeké lettek a pontok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!