Sport

2010.03.16. 03:27

A perkátai csapat hazai veresége

DH - Az elmúlt heti havazás miatt a szövetség törölte a megyei labdarúgó-bajnokságok hétvégi fordulóját, de volt néhány pálya, ahol játszhattak a csapatok.

Dunaújvárosi Hírlap

A másodosztály Femol csoportjában egyedül Rácalmáson volt elfogadható állapotban a küzdőtér, ahol a szeles időjárási viszonyok között gól nélküli döntetlent játszottak a csapatok.

Rácalmás - Mezőszilas 0-0

Rácalmás, 100 néző. Vezette: Balogh Bertalan.

Rácalmás: Hadnagy - Schafer J., Preisler, Végi, Schafer G., Kiss J. (Gál), Karda, Hepp, Godó, Antal, Nyárasdy (Munkácsi). Edző: Rinkó Sándor.

A harmadosztályú bajnokság Déli csoportjában is csak egy találkozót rendeztek vasárnap délután. Perkátán az elmúlt héten mindent elkövettek azért, hogy játékra alkalmas legyen a játéktér, mivel úgy érezték, az első fordulóban aratott idegenbeli győzelmet követően jó passzban van a csapatuk, így eséllyel veheti fel a küzdelmet a listavezető vajtaiak ellen. Az összecsapás azonban nem úgy alakult, ahogy a hazaiak remélték. Már az első félidőben két góllal elhúzott a rutinos vendégcsapat. A fordulást követően a hazaiak mindent megtettek a pontszerzés érdekében, de ezúttal csak szépíteni tudtak. Ezzel három pontra nőtt a bajnokságban vezető vajtaiak és a harmadik perkátaiak között a különbség.

Perkáta - Vajta 1-2 (0-2)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!