Sport

2016.12.18. 16:10

A névadó elismerése

Dunaújváros - Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. cégvezetője a múlt héten fogadta a Dunaferr Sportegyesület kiemelkedő eredményt elért sportolóit, valamint edzőit.

Gallai Péter

Az ünnepélyes összejövetelen Mátyás Gábor ügyvezető elnök méltatta a Dunaferr Sportegyesület eredményeit, munkáját, és megköszönte a névadó szponzornak a folyamatos támogatást, amely az egyesület megalapításának 65. évfordulója alkalmából kiemelten fontos.

Evgeny Tankhilevich cégvezető, valamint dr. Sevcsik Mónika HR igazgató és Klyuchkin Serhiy biztonsági igazgató egyaránt gratuláltak a dunaújvárosi sportolók eredményeihez, és további sok sikert kívánva anyagi elismerésben is részesítették a sportolókat és edzőket. Ezt követően pedig kötetlen formában és jó hangulatban folyt a beszélgetés elsősorban a sportról, illetve további célokról. Az esemény tovább erősítette az ISD Dunaferr Zrt. és a Dunaferr Sportegyesület vezetői közötti kiváló kapcsolatot.

Elismerésben részesült sportolók, edzők.

Középen Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr cégvezetője, aki fogadta és jutalmazta a kiemelkedő sportolókat valamint edzőiket
Fotó: Dunaferr SE

Torna szakosztály. Kovács Zsófia: felnőtt Európa-bajnokság 5. hely felemáskorlát, 7. hely ugrás (Svájc, Bern). Cottbus Világkupa 1. hely korláton és gerendán. Olimpiai résztvevő.

Jakab Noémi: Olimpiai Reménységek Versenye 5. hely talajon (Csehország, Liberec).

Edzők: Trenka János, Joó Gabriella.

Kajak-kenu szakosztály. Hajdu Jonatán: olimpia C-1 200 méter 10. hely. Felnőtt Európa-bajnokság C-1 200 méter 6. hely (Moszkva).

Némedi Konrád: ifjúsági világbajnokság C-1 200 méter 3. hely, C-4 500 méter 3. hely (Minszk).

Slihoczki Ádám: ifjúsági Európa-bajnokság C-2 500 méter 3. hely, C-2 1000 méter 6. hely (Plovdiv). Olimpiai Reménységek Versenye ötszörös aranyérmes (C-2 200 méter, C-2 500 méter, C-2 1000 méter, C-4 1000 méter, C-4 500 méter), C-1 1000 m 2. hely (Szeged).

Kollár Kristóf: Olimpiai Reménységek Versenye C-1 1000 méter 2. hely, C-1 500 méter 4. hely (Szeged).

Edzőjük: Molnár Gergely.

Úszószakosztály

Szöllősi Martin: ifjúsági Európa-bajnokság 4x100 méteres vegyes váltó 4. hely (Hódmezővásárhely).

Edző: Kovács József.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!