Sport

2009.10.20. 02:28

A nagyvenyimiek a bírót okolják

Dunaújváros - A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában az Adony idegenben verte az Iváncsát, akik ezzel lekerültek a Femol csoport éléről.

Gróf András

Nagyvenyim - Sárbogárd 1-5 (1-2)

Góllövő: Pukánszky, illetve Pálinkás (2), Halasi, Böhm (2).

A mérkőzés elején vezetést szereztek a hazaiak, a vendégek az első negyedóra végén egy hiba után tudtak egyenlíteni. Húsz perccel később egy erősen vitatott körülmények között eset góllal már a Sárbogárd vezetett, ami után a döntés helyességét kifogásoló Sárait a bíró kiállította. Szünet után tíz emberrel is a hazaiak támadtak, de egy újabb kérdéses gól megpecsételte a sorsukat, ráadásul Papot is piros lapot kapott. A hajrában a vendégek még két gólt lőttek, és a játékvezető Pukánszkyt is leküldte a pályáról.

További eredmények: Rácalmás - Enying 2-2 (1-1) Gól: Szabó I., Munkácsi, ill. Krizsán, Molnár. Iváncsa - Adony 0-1 (0-1) Gól: Müller. Szabadegyháza - Cece 6-0 (3-0) Gól: Bozai, Kiss P., Vida (2), Pavlicsek, Németh. Aba-Sárvíz - Lajoskomárom 5-1 (2-0) Gól: Kuczi, Ilyés, Gyuricza, Fülöp, Szalai, ill. Reichardt. Dég - Mezőszilas 1-2 (1-2) Gól: Gulyás, ill. Nagy A., Sülyi Z. LMSK - Pusztaszabolcs 3-3 (1-1) Csókai (2), Hornyák, ill. Székely, Gábor, Györök. Seregélyes - Mezőfalva 1-3 (1-1) Gól: Polányi J. ill. Ivacs (2), Schelbauer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!