labdarúgás

2019.05.17. 23:10

A Nagyvenyim Kisapostagon lehet aranyérmes

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában izgalmasan alakul a véghajrá. Ráadásul a Horfer Serleg csoportban már az utolsó fordulót rendezik.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztályban a körzetünkhöz tartozó két együttes vasárnap lép pályára. A mezőfalviak a múlt héten a sereghajtó Enying elleni idegenbeli döntetlennel fájó pontokat veszítettek, így visszacsúsztak a tizedik helyre, mivel a Tordas megelőzte őket. Ezúttal a dobogó harmadik fokán álló Sárosd gárdáját fogadják. A szomszédvári rangadó nagy csatát ígér, amelyen elképzelhető a pontosztozkodás. A baracsiak ebben a körben a székesfehérvári Főnix Parkban lépnek majd pályára. A házigazda Főnix csapata eredményesebb idényben reménykedett, de az utóbbi négy fordulóban még pontot sem szereztek, így le kellett mondaniuk a merészebb álmokról. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne várna nehéz találkozó a Baracs együttesére. A huszon­nyolcadik forduló további párosítása a következő: Sárbogárd – Lajoskomárom, Ercsi Kinizsi – ­Enying, Kisláng-Telmex – Bicske, Martonvásár –Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Ikarus-Maroshegy – Tordas. Szabadnapos: Mór.

A harmadosztályban második helyen álló DUFK-nak mindenképpen nyernie kell, ha bajnok akar lenni
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

 

A másodosztály Groupama csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. A sokáig éllovas Perkáta a múlt heti vereségével átadta helyét a Vajtának. Ezúttal hazai környezetben az MPF-Rác­keresztúr ellen javíthatnak. Az adonyiak az előző körben otthon szenvedtek súlyos vereséget a Szabadbattyántól, és nem elképzelhetetlen, hogy Szabadegyházán is „belefutnak” valami hasonlóba.

A kiesés elkerüléséért küzdő Előszállás és Nagykarácsony hazai környezetben lép majd pályára. Előbbi a Seregélyest, az utóbbi pedig a bajnokesélyes Vajtát látja vendégül. A huszonnyolcadik forduló további mérkőzései: Szabadbattyán – Sárbogárd II, Sárszentágota – Besnyő-Iváncsa II, Káloz – Pusztaszabolcs, LMSK Cobra – Aba-Sárvíz.

A harmadosztály Horfer Serleg csoport huszonkettedik, záró fordulójában minden mérkőzést vasárnap rendeznek: Kulcs – Lajoskomárom II, Nagylók – Rácalmás, Dég – Zichyújfalu, Mezőszilas – Cece, DUFK – Alap, Kisapostag – Nagyvenyim.

A forduló mérkőzéseinek kezdési időpontja 17 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában