megyei másod- vagy harmad­osztály

2019.07.07. 20:47

A Mezőfalva nem indul a megyei első osztályban

Szomorú hírt közölt tudósítónkkal szombaton az előző szezont a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot tizedik helyen záró mezőfalvi Medosz SE elnöke, Cseke Ottó.

Horváth László

Az utóbbi hetek tárgyalásai és egyeztetései ugyanis nem jártak sikerrel, így ősztől nem lesz élvonalbeli csapat, így a megyei másod- vagy harmad­osztály jöhet szóba Mezőfalva felnőttfutballistái számára. A hogyan tovább kérdésre Cseke Ottó elmondta, minden reménye azokban a futballszerető sportolókban van, akiknek a játék, a foci szeretete és nem utolsósorban pedig Mezőfalva futballhírnevének megőrzése a fontos. Pontosabb részleteket a hétre ígért a klub vezetője.

Az edző, Masinka László is távozott a csapattól
Fotó: Horváth László

Az utolsó fordulóban a Lajoskomárom elleni hazai mérkőzés az utolsó negyedórában félbeszakadt, miután elfogytak, nem akartak játszani a hazai játékosok. A meccs után az edző is vette a kalapját és felállt a kispadról! A vezetők bíztak a megoldásban, de mint kiderült, nem jártak sikerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában