Példás segítségért hálás a szurkolói közösség

2019.05.21. 12:00

A mester túl az ötvenen – egyesületi köszöntés

Kezdjük az elején: még az utolsó bajnoki forduló előtt a DKKA női kézilabdagárdája és szakmai stábja köszöntötte az általában mo­gorvának tűnő vezetőedzőt, György Lászlót, aki a napokban volt 51 esztendős.

Jankó Árpád

Fiatal ember, még legalább két bajnoki cím benne van, és akkor még nem is beszéltünk a további ambíciókról... A zord tények: György mestert éppen 51 darab boros butéliával köszöntötte az egyesület.

György Lászlónak torta is dukált születésnapja alkalmából, amit Bába Mihály gyúró adott át neki
Fotó: DKKA

Más, de éppen ilyen fontos, hogy a szombati DKKA–Érd rangadón egy szurkolótárs életét is sikerült megmenteni a gyors és szakszerű ellátásnak köszönhetően. Az alábbiakban az érdi keménymag Face­book-bejegyzését közöljük:

„Az Érdi Orange Dragons Szurkolói Club ezúton szeretne nyilvánosan köszönetet nyilvánítani a Dunaújváros női kézilabdacsapat stábjának, valamint az ott szolgálatot teljesítő rendőrségnek! Miután az egyik idős szurkolótársunk váratlanul rosszul lett, a DKKA csapatorvosától kaptunk elsőként segítséget, majd a helyi rendőrök gyors közreműködésének köszönhetően, percek alatt mentőautó szállította kórházba az érdi szurkolót, táborunk vezetőjének kíséretében. Nagy szerencsénkre a kórházba érkezést követően szurkolótársunk állapota sokkal jobb lett, a mérkőzés végére visszaértek a buszunkhoz, de jobbnak láttuk, hogy autóval vigyük őt haza.

Mindezek után a mérkőzés lefújását követően vendégei lehettünk a DKKA szurkolói évzárójának, amit meg is tettünk az indulásunkig, hiszen a magyar kézilabda világa egy igazi nagy baráti társaság most is sok helyen, és ilyennek is kell lenni a jövőben is! Köszönjük DKKA, köszönjük a dunaújvárosi rendőrségnek és a helyi biztonsági szolgálatnak a gyors segítséget!”

A fenti sorokhoz sokat nem kell és nem is szabad hozzátenni. Az említett érdi szurkolónak tovább jó egészséget kívánunk és bízunk abban, hogy még számos, a magyar női kézilabdát építő rangadóra ellátogat majd Dunaújvárosba. Hajrá, Kohász! És ezúttal: Hajrá, Érd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában