A DUFK csapata esélyesként játszhat a vasárnapi meccsen

2019.09.27. 21:28

A listavezető Előszálláson lép pályára

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok mindhárom osztályában ezen a hét végén a hetedik fordulót rendezik.

Gróf András

20190825 Dunaújváros DUFK SE-Seregélyes SC Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

A múlt héten félbeszakadt Mezőfalva – Mezőszilas találkozó három pontját a pályán elért gólkülönbséggel a vétlen mezőfalviak kapták. A Viszlo Trans első osztályban holnap rendezik a Sárbogárd – Tordas Fész Zrt., és a Flavus Velence – Enying mérkőzéseket. A vasárnapi program a következő: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Martonvásár, Mór – Bodajk, Ikarus-Maroshegy – Főnix-Baracska, Kisláng-Telmex – Lajoskomárom, Ercsi Kinizsi – Sárosd.

A másodosztály Groupama csoportjában a körzetünkhöz tartozó öt csapat vasárnap lép pályára. A DUFK együttese a múlt héten a Baracs vendégeként szenvedett szoros vereséget, de végig egyenrangú partnere volt a tavaly még első osztályban szereplő házigazdáknak. Ezúttal a Pusztaszabolcs-Iváncsa II gárdáját fogadják a radari sporttelepen. Az összecsapás esélyese egyértelműen a hazai alakulat. A listavezető baracsiak az Előszállás vendégeként lépnek pályára. A találkozót Dunaföldváron rendezik. Az adonyiak a Lepsényben aratott egygólos győzelmet követően a Nagykarácsony együttesét fogadják. A hazaiak győzelmük esetén megelőznék a mostani ellenfelüket a bajnoki tabellán. A forduló további párosítása Vajta – Szabadegyháza, Seregélyes – Sárbogárd II, MPF-Ráckeresztúr – LMSK Cobra, Aba-Sárvíz – Káloz.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ezúttal minden találkozót vasárnap rendeznek. A párosítás: Sárszentágota – Vajta II, Nagyvenyim – Mezőfalva, Mezőszilas – Lajoskomárom II, Kulcs – Kisapostag Duna, Dég – Nagylók, Alap – Cece. Szabadnapos: Rácalmás. Ezen a hét végén minden összecsapás 15 órakor kezdődik.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában