Sport

2009.09.04. 02:29

A férfikézilabdázók ma Debrecenben játszanak

Dunaújváros - A sikeres hazai rajt után ma Debrecenbe utazik a Dunaferr SE férfikézilabda-együttese. A cél a két pont begyűjtése, igaz, a DKSE is erre készül, ők ugyanis javítani szeretnének.

Dunaújvárosi Hírlap

A dunaújvárosiak sikerélménnyel, az FTC hatgólos legyőzésével kezdték a bajnokságot, míg a Debrecen a PLER otthonában kapott tízgólos verést. A hajdúságiak ezért arra készülnek, hogy a ma 18 órakor kezdődő meccsen kiköszörülik a csorbát, úgy vélik, tudnak jobban kézilabdázni, mint a fővárosban.

Gúnya Péter, aki korábban szerepelt a Dunaferrben is, szintén azt emelte ki, hogy pontosabb játékkal lehet keresnivalójuk Imre Vilmos együttese ellen. Ráadásul a DKSE-nek a dunaújvárosiakkal szemben általában jól megy a játék, tavaly is győztek odahaza.

Amint Imre Vilmos fogalmazott, a hazai mérkőzéseket kötelező hozni, de idegenben is a két pont megszerzéséért kell pályára lépni. Sok múlik majd ismét a kapusteljesítményen és a védelmen. A Fradi ellen Mikler Roland számos ziccer mellett büntetőket védett, de Vitáris Norbert is kifogott egy hétméterest. Tehát hálóőreink jó formában vannak, de Kemény József dirigálásával a fal is remekül működött az első bajnokin, remélhetőleg ez ma is hasonlóképpen lesz. Az is biztos, hogy a Dunaferr felszabadultan kézilabdázhat, mert a győzelmi kényszer terhe a debreceniek vállán nyugszik.

Amennyiben a Dunaferr trénere úgy dönt, akkor az összecsapáson pályára léphet a héten igazolt tizenkilenc éves szerb irányító-átlövő, Milos Padezanin is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!