Sport

2012.12.13. 19:13

A döntő pillanatokban hibáztak

Dunaújváros - Nem jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé a Dunaferr Sportegyesület férfiröplabda-csapata. Az újvárosiak az aranyszettet követően estek ki.

Gallai Péter

Dunaferr SE_Szolnoki Főiskola RKSI
3:2 (21, -16, 24, -13, 8)az aranyszettben 14-16
Dunaújváros Sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Éri Gerrely, Mezőffy Zsolt.Dunaferr: Szabó, Blázsovics, Lukács, Hatvany A., Hatvany Zs.,  Gebhardt N.,  Gephardt Á. (liberó). Csere: Pápai, Neukum, Réfi, Banai. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A szolnoki 3-0-ás vereséget követően egyértelműen győzelemre játszott a dunaújvárosi együttes. Ennek megfelelően meg is nyerték az első játszmát. A folytatásban azonban hullámzó teljesítményt nyújtott az együttes, de öt játszmában így is sikerült nyerni, ami az új versenykiírás szerint aranyszettet jelentett. A mindent eldöntő rövidített játszmában meccslabdához is jutott a hazai együttes, de 14-12-es állást követően a szolnokiak négy pontot szereztek zsinórban, így a több mint kétórás  küzdelemben kiharcolták a továbbjutást. Ezzel a bravúrral a Szolnok bejutott a kupa legjobb nyolc csapata közé.





A szolnokiak elleni Magyar Kupa  visszavágó mérkőzésen Gephardt Áron (j) és Gephardt Norbert is kezdőként lépett pályára (Fotó: Vohlmann György)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!