Sport

2016.12.19. 20:50

Győzelemmel búcsúztak az idei esztendőtől

Dunaújváros - Az utolsó idei bajnoki mérkőzését játszotta tegnap, a Dunaferr-DUE-Renalpin FC első osztályú futsalegyüttese.

Gallai Péter

Dunaferr-DUE-Renalpin - Swietelsky-HVSE
4-1 (2-0)

Dunaújváros Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Kovács Gábor, Borbás Bottyán Aurél (Tihanyi Norbert).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland - Varga Cs., Hosszú Á., Horváth N., Klacsák. Csere: Rigó, Schrancz B., Fridrich, Horváth Sz., Józsa, Fekete R., Németh P., Csányi D. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Swietelsky-HVSE: Tyukász - Gyurcsányi, Hegyesi, Hajmási, Vidák. Csere: Öreglaki, Horváth P., Halmos, Németh B., Németh E., Rácz, Gyimesi, Bencsik, Sipos. Edző: Pálmay Tamás.

A vendégek olykor nem riadtak vissza a kőkemény játéktól. Itt éppen Fridrich Dávidot gyötrik Fotó: Zsedrovits Enikő

Remekül kezdett a hazai együttes, hiszen már az első percben megszerezte a vezetést. Klacsák átadását a gólfelelős, Hosszú Ádám bombázta a szombathelyiek kapujába (1-0). Öt perccel később Schrancz Balázs szabadrúgásból növelte az újvárosiak előnyét (2-0). A félidő közepén több veszélyes helyzetet is kialakítottak a vendégek, de Reveland remekül védett.

Két perccel a szünet előtt az újvárosiak mestere, Fehér Zsolt időkéréssel próbálta rendezni a sorokat. A lefújás előtt Hosszú Ádám kapott egy rúgást, és nem is tudta folytatni a játékot. A huszonötödik percben Horváth Norbert, Fekete Róbert összjátékot követően utóbbi növelte az előnyt (3-0). Három perccel később Halmos begyötri a szépítő találatot (3-1).

A harmincegyedik percben Öreglaki a második sárga lap után megkapja a pirosat is. Egy perc múlva Németh Péter távoli bombája talál utat a vendégek kapujába (4-1). A hajrában a vendégek levitték a kapusukat is, de nem sikerült bevenniük a remeklő Reveland hálóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!