Sport

2013.12.04. 15:13

A Danubius KSE tollaslabdázói jól szerepeltek

Dunaújváros - A Danubius KSE tollaslabdázói novemberben is zsúfolt programot teljesítettek. Kicsik és nagyok egyaránt szerepeltek.

Jankó Árpád

A felnőtt csapatbajnokságban két csapatuk indult. A másodosztályú együttes Jakab János, Varga Gabriella, Mészáros Attila, Fekete Gábor, Gálházi Gyula, Sója Angéla és Tóth Réka összeállításban lépett pályára. A Pécsi Multi SE csapatát megelőzve a Fehérvár Badminton mögött a második helyen végzett. A harmadosztályú együttes (Tóth Tamás, Lehoczky Attila, Fekete Gabriella, Nemoda Zsuzsanna) a MAFC, a Keszthely és a Győr csapatát megelőzve az őszi fordulóban az első helyet szerezte meg. Ezenkívül a Vízmű Kupán is nagyon sikeresen szerepeltek a felnőttek. Három aranyérmet és hat bronzérmet hoztak haza.

Johann Fanni kemény ütése. Fotó: Amatőr

November 30-án a Dunaújváros Sportcsarnokban rendezték meg az Újvárosi Amatőr Tollaslabda Bajnokságot, amelyen négy kategóriában harminchárom induló versenyzett. A picik között első lett Pottondi Szabolcs, 2. Ludmann Míra, 3. Szalontai Szven és Tarczal Kíra. C-kategória: 1. Dóber-Fülöp Anita, 2. Németh Sára, 3. Szalontai Gábor és Nagy Bence. Haladó B: 1. Varga Orsolya, 2. Karf Máté, 3. Pintér Gergő és Sztakó Zsolt. A-kategória: 1. Kaposvári István, 2. Rostási Tibor, 3. Rákász Gábor és Mészáros Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!