Sport

2009.06.06. 02:28

A Baracs adonyi segítségre számít

Dunaújváros - A célegyenesbe érkezett a megyei első és másodosztályú labadrúgó-bajnokság küzdelemsorozata, hiszen már csak két forduló van hátra.

Gróf András

Az utolsó előtti játéknapon a télen még bajnoki reményeket dédelgető, de tavasszal több meglepő vereséget is begyűjtő Dunaújváros-Pálhalma ASE idegenben lép pályára. A bajnokságban harmadik helyen álló Sárszentmiklóshoz utaznak Nagy Zoltán edző tanítványai. Az eddigi koreográfia szerint most győzni kellene a csapatnak, hiszen az idegenbeli rangadók mindig jobban sikerülnek a dunaújvárosiaknak, mint a hazai meccsek. Igaz, a bajnokságban már nem valószínű, hogy az ötödik helynél előrébb végez az együttes. (Sárszentmiklós - Pálhalma vasárnap, 17.30 óra).

A másodosztályt öt pont előnnyel vezeti a Káloz gárdája, amely Adonyban vendégeskedik ezen a hétvégén. Az adonyiak már nem léphetnek fel a dobogóra, de esetleges győzelmükkel sokat segítenének a Baracs gárdájának, amely még feljuthat. (Adony - Káloz vasárnap, 17.30 óra). A bajnokság második helyén tanyázó baracsiak Lajoskomáromba utaznak, ahol nem tehetnek mást mint azt, hogy győznek, és bíznak a Káloz botlásában. (Lajoskomárom - Baracs vasárnap, 17.30 óra). A középmezőnyhöz tartozó Nagyvenyim az öt ponttal kevesebbel rendelkező Jenőhöz látogat. Ennek az összecsapásnak tulajdonképpen nem sok jelentősége van (Jenő - Nagyvenyim vasárnap, 17.30 óra). A mezőfalvaiak a Déget fogadják. Ezen a meccsen a tabellán elfoglalt pozíciókat figyelembe véve, biztos hazai győzelem várható (Mezőfalva - Dég vasárnap, 17.30 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!