Sport

2017.08.24. 18:00

Kellemetlen ellenféllel néz szembe a DPASE!

Az NB III Középcsoportjának harmadik fordulójában szombaton 19 órakor a Szekszárdi UFC együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

A házigazdáknak kellemetlen emlék a két csapat dunaújvárosi találkozója, hiszen az idényzárón a szekszárdiak diadalmaskodtak 3-2-re. A vendégek akkor rendkívül kemény harcmodort alkalmaztak, aminek következtében Dobos Áron súlyos sérülést is szenvedett. A mostani találkozóra való felkészülésről Dobos Barnát, a DPASE vezetőedzőjét kérdeztük, akit eltiltás miatt a következő két mérkőzésen Lőrincz Emil helyettesít a kispadon.

Dobos Barna a következő két meccsen nem ülhet a kispadon

- Az első hazai mérkőzésünkön sokat tettünk a sikerért, de nem tudtuk megszerezni a három pontot, mert egy pontrúgásnál nem koncentráltunk megfelelően, és "kiénekelték" a győzelmet a szánkból. Szentlőrincen sokkal jobban játszottunk, jó helyen szereztünk labdákat, amelyekből két gólt szereztünk. A hajrában egy jogtalan büntetőből szépítettek a hazaiak, ami után még extra hosszabbítás is nehezítette a helyzetünket. A következő ellenfelünk jól kezdte a szezont. Mutatja az erejüket, hogy a meccsek hajrájában szereztek gólokat. A legutóbbi mérkőzésen rendkívül durván játszott az ellenfelünk, ezért most is valami hasonlóra készülünk. A játékvezető feladata lesz, hogy megvédje a játékosainkat. Természetesen a három pont megszerzése a célunk, ami nem lesz egyszerű. Az elmúlt évhez képest masszívabbak vagyunk a középpályán, de még nem tudjuk kapott gól nélkül lehozni a meccseket. A támadójátékunk hatékonyságán is van még javítani való.

A nyáron igazolt Zvara Dávid az eddigi két találkozón végig a pályán volt.

- Jól érzem magam a csapatban, jók a körülmények, és tetszik a koncepció. Szerencsére a társak is hamar befogadtak. Szerettünk volna győzelemmel rajtolni, de idegenben már megszereztük a három pontot. Szerintem, hétről hétre javulunk, és Szekszárd ellen megszerezzük első hazai győzelmünket is.

A szintén nyáron érkezett Sándor Tamás is mind a két fordulóban kezdőként lépett pályára.

- Kevés játékost ismertem a csapatból, hiszen rendkívül sok a fiatal. Az első mérkőzésen még hiányzott a koncentráció, de a múlt héten már jobban teljesíttetünk. A Szekszárd ellen szeretnénk kijavítani az első forduló botlását.

A forduló további párosítása: FC Dabas - Vecsési FC, Mórahalom - Hódmezővásárhelyi FC, Makó-Foci Kft. - Szentlőrinc SE, Rákosmente KSK - Iváncsa KSE, Duna Aszfalt TVSE - Kozármisleny FC, SZEOL SC - Paksi FC II, Pécsi MFC - Budapest Honvéd-MFA II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!