Sport

2017.01.17. 18:35

Tapasztalt védőjátékost igazolt a DPASE

Dunaújváros - Régi ismerős tért vissza a téli átigazolási időszakban a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatához.

Gróf András

A vezetők nem titkolták, hogy Páles Tamás távozását követően szeretnének egy rutinos belső védőt igazolni, így nem meglepetés, hogy csatlakozott a kerethez Farkas Viktor, aki 2012. és 2015. között már állt a dunaújvárosi klub alkalmazásában.

Farkas Viktor ismerősként érkezett az együtteshez Fotó: Ady Géza

- Nagyon nagy örömmel tértem vissza Dunaújvárosba. Másfél évvel ezelőtt szerződtem Ceglédre, ahol egy csodálatos szezon után feljutottunk a másodosztályba. A mostani fél szezon már nem úgy alakult, ahogy elvárható lett volna. A több játéklehetőség érdekében szerettem volna klubbot váltani, így örömmel elfogadtam az újvárosiak ajánlatát. Nagyon örülök, hogy fiatal a társaság, hiszen ez tart engem is fiatalon". Ügyesek a srácok, és látszik rajtuk az elhivatottság. Ez jó alap arra, hogy tovább tudjunk lépni, és csapatként eredményesek legyünk. Tapasztalatommal szeretném segíteni a társaságot a célok elérésében. Remélem, újra részese lehetek egy sikernek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!