Sport

2016.12.07. 14:01

Minden évben nagyon népszerű a Pentele Kupa

Dunaújváros - Ismét megrendezte a Dunaújvárosi ASE a hagyományos serdülő és újonc asztalitenisz versenyét. Öt egyesület küldte el a fiataljait.

Jankó Árpád

A Csákvár, a Polgárdi, a H. Szondi és a Dunaújvárosi Egyetem gyerekei voltak a vendégek. A házigazda DASE is szerepeltette legjobbjait. Ez az utánpótlás-verseny minden évben nagyon népszerű. Nagy csatákat vívnak mindenkor egymással a fiatalok. A mezőny negyven indulót jelentett. A megrendezett nyolc versenyszámban a rendező DASE kettőt-kettőt, a Polgárdi és a. D. Egyetem egyet-egyet nyert. De még nyert a Csákvár is. A lányoknál Szalai Viola, a fiúknál Bíró Bálint két-két első helyezést szerzett.

A dunaújvárosiak eredményei. Újonc, II. korcsoport, fiúk: 1. Tihanyi Máté (DASE), 3. Horváth Tamás (DASE). Újonc II. kcs., leány: 2. Láng Nikolett (DFDSE), 3. Barna Betti (DASE) és Schneider Tamara (DASE). Újonc, I. kcs., fiúk: 1. Bíró Bálint (DFDSE), 2. Sós Roland (DFDSE). Újonc I. kcs. leány: 3. Láng Nikolett és Juhász Dóra Tímea (DASE). Serdülő, fiú: 1. Bíró Bálint. Serdülő, leány: 1. Szalai Viola (DASE), 3. Juhász Dóra Tímea. Fiú, páros: 3. Bíró B.-Sós R. (DFDSE). Leány, páros: 1. Szalai V.-Horváth D. (DASE), 3. Juhász Dóra Tímea-Barna B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!