Sport

2016.01.14. 13:17

Újabb kupa a vitrinben - A Karmacsi Autó gárdája sok szurkolót állított maga mellé

Székesfehérvár - A közelmúltban megrendezett XVI. Masterplast Futballfesztiválon dunaújvárosi siker született.

Gróf András

A győzelmet a Karmacsi Autó együttese szerezte meg, amelynek csapatvezetője, Éliás Zsolt értékelte a diadalt.

A kupagyőztes Karmacsi Autó együttese. Hátsó sor balról jobbra: Karmacsi Tamás (támogató), Oroszi Krisztián, Aradi Csaba, Kővári László, Vaszócsik Viktor, Salamon Miklós, Németh Tamás, Varga Krisztián. Elől: Éliás Zsolt (csapatvezető), Márki Dénes, Szalánczi Gergő, Ivacs Gábor.

- A „B" csoportban kaptunk helyet, amelyből három győzelemmel (Boiron, Sárosd, Mustang) jutottunk tovább. Az egyenes kieséses szakaszban, mindjárt a Zsótér Donáttal megerősített Fehérvár Futsal csapata várt ránk, akiket 3-0-ra sikerült felülmúlni. A következő körben Székesfehérvár többszörös bajnokcsapata, a Bádogos ellen nyertünk 3-1. Az elődöntőben az érdi Albán Focisuli csapatát vertük 5-2. A döntőt a sokszoros bajnok Villanegra csapata ellen játszottuk. A hatszáz néző előtt lejátszott fináléban végig hatalmas taktikai csata folyt. Csapatunkban Vaszócsik Viktor nagyszerűen védett. A mérkőzést végül Kővári László fél perccel a vége előtt szerzett góljával nyertük meg. A torna gólkirálya Aradi Csaba lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!