Sport

2015.04.08. 18:38

Mihez kezdenek majd a Dab.Docler játékosai?

A jelek szerint megszűnik a Dab.Docler felnőtt jégkorongcsapata. Ha ez így lesz, harmincan munkanélküliek lesznek.

Agárdy Csaba

Négy dunaújvárosi születésű játékost kérdeztünk meg arról: miként várják a jövőt?

Erdélyi Tamás (23 éves): – Sérült vállal fejeztem be a szezont, most édesapám cégénél dolgozom. Meg kell műteni a vállamat, remélem rendbe jövök, és folytathatom a pályafutásomat. Hogy hol, azt nem tudom...

Galanisz Nikandrosz (27 éves): – A jégkorongot nem akarom befejezni, és nem is fogom. Hogy hol játszom majd a jövőben, azt nem tudom. Most ért véget a szezon, pihenő van, megnézem a világbajnokságot, nem vagyok kétségbeesve, bízom benne, hogy rendeződik a helyzetem.

Hüffner Adrián (29 éves): – Megmondom őszintén, fogalmam sincs arról, hogy mit hoz a jövő. Persze rengeteget gondolkodom azon, hogy mitévő legyek. Már megéltem nehézségeket az Újpestnél, a Vasasnál és most Dunaújvárosban, ezért gondolkodom azon, hogy befejezem a jégkorongot. Gépészmérnök vagyok, lehet, hogy elkezdem a civil életet.

Pavuk Attila (24 éves): – Szeretném folytatni a jégkorongot, még nem keresett meg senki, de hát friss a dolog a csapat megszűnésével kapcsolatban. Úgy látom, hogy a MOL Ligában is sok a kérdőjel. Elmennék külföldre is, hiszen korábban játszottam az Egyesült Államokban, de sajnos a MOL Liga nagyon alulértékelt, ezért nehéz innen komoly európai bajnokságba igazolni. Pedig, aki idejött külföldről, vagy nem felelt meg a színvonalnak, vagy azon csodálkozott, hogy miért nincs sokkal jobb híre Európában a MOL Ligának, mert kimondottan színvonalas bajnokságnak tartja. Mindenképpen szeretném folytatni a pályafutásomat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!