Sport

2013.07.19. 22:00

Kispályás nevezések

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségben elkészítették a 2013/2014. esztendei Markó Lajosról elnevezett városi kispályás labdarúgó-bajnokságok versenykiírását.

Agárdy Csaba

A bajnokság első két osztálya, a Zeus és a Campus csoport, valamint a két C csoport 12-12 csapattal indul a többi osztályban a nevezések számától függ a létszám. A Senior Decathlon csoportban a harmincötödik életévüket betöltött játékosok szerepelhetnek, míg az Old Boys csoportban már negyvenöt év a korhatár.

A Zeus és a Campus csoport nevezési határideje augusztus 9-én jár le. A Senior Decathlon, az Old Boys és a Női Baronesz osztályokra augusztus 16-ig lehet jelentkezni. A C és D osztályokra augusztus 23-ig nyújthatják be a nevezési lapokat az együttesek. Az első két osztály küzdelmei augusztus 26-án kezdődnek, míg az utolsó őszi forduló időpontja november 15.

A C és D osztályok idei csatározásai szeptember 4-től, november 15-ig tartanak. Az öregfiúk és a nők szeptember 9. és november 15. között játsszák le az őszi szezont. Az első két osztály, valamint az öregfiúk és a nők a Lorántffy iskola, illetve a Hild kollégium műfüves pályáin játszanak.

Az alsó két osztályban a pályaválasztó együttes jelöli ki a mérkőzés helyszínét. Változás a tavalyi kiíráshoz képest, hogy a Zeus csoport tavaszi szezonjában az ősszel nyújtott teljesítmények alapján a résztvevők felső és alsóházi rendszerben küzdenek tovább.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!