Sport

2013.06.17. 15:42

Kispálya: az utolsó pillanatig nyílt csata folyt

Dunaújváros - Óriási izgalmakat hozott a 2012-2013 évi városi kispályás labdarúgó-bajnokság Zeus csoportjának utolsó fordulója, hiszen még három együttes reménykedhetett az aranyérem megszerzésében.

Gróf András

A forduló utolsó mérkőzésén találkozott egymással a Karmacsi Autó és a Csövesek gárdája. A tét az volt, hogy amelyik együttes nyer, az megszerzi a bajnoki elsőséget. Döntetlen esetén a Füredi Panzió '09 csapata örülhetett volna. A fordulatos meccsen 400 néző előtt a Karmacsi Autó 3-2-re győzött, így megszerezte története tizenhetedik bajnoki címét, aminek a  csapat vezetője,  Éliás Zsolt joggal örülhetett a lefújáskor.

A Karmacsi Autó bajnokcsapata, álló sor balról jobbra: Karmacsi Tamás (támogató) Bita László, Kővári László, Bartók S. Barnabás, Aradi Csaba, Szili Zoltán, Pulai Roland (intéző). Alsó sor: Vörös Péter, Tóth Gyula, Temesi Norbert, Éliás II Zsolt, Éliás I Zsolt, Nagy István, Varga Krisztián, Kuti András

- Olyan volt a döntő, mint az egész bajnokság,  az utolsó pillanatig kiélezett, izgalmas. Mind a két csapat jól játszott és ahogy jósoltam, apró dolgok döntöttek. Nagyon örülünk, mert régen volt ennyire színvonalas a bajnokság,  és ebben az erős mezőnyben  sikerült az élen végeznünk.  Nem emlékszem, hogy  mikor voltak ennyien kispályás mérkőzésen.

A Csövesek csapatvezetője,  Pulai Ferenc,  a vereséget követően elsősorban a saját csapatában kereste a hibát.

- Saját magunkat vertük meg a rangadón. Három elkerülhető gólt kaptunk, miközben több  nagy helyzetet elpuskáztunk. Többen mondták, hogy a játék alapján győzelmet érdemeltünk volna. Ennek ellenére nem tehetek mást, gratulálok a Karmacsi Autó csapatának a bajnoki címhez.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, Petrás Gábor is kiemelte a nézőket.

- Nagyszerű érzés volt látni, hogy mennyi ember kíváncsi a DLSZ   szervezésében rendezett meccsre. Ezért is tervezzük, hogy a város vezetőit egy  bejárásra invitáljuk  a mérkőzéseknek helyet adó Lorántffy iskolába,  amely után megvitatható lenne az az elképzelés, miszerint a területen  található teniszpályák helyére még két műfüves pályát és  mellékhelyiséget lehetne építeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!