Sport

2013.03.26. 17:43

Fiatal asztaliteniszezők bajnokságokon

Dunaújváros – A hétvégén a fiataloké volt a főszerep, ugyanis a csapatbajnokságokban nem rendeztek fordulót.

Jankó Árpád

Szombaton Székesfehérváron rendezte meg a megyei asztalitenisz szövetség a 2013. évi újonc egyéni bajnokságot. Örömteli volt a sok nevezés, nagy létszámban szerepeltek a fiúk és a leányok. Különösen Polgárdi fiataljainak eredményes szereplése volt szembetűnő. A kiírt hat versenyszámból hármat ők nyertek meg. A dunaújvárosiak – DASE-DFDSE – két első, öt második és négy harmadik helyezést értek el.

A dunaújvárosi gyerekek eredményei. Újonc, fiú, I. korcsoport: 2. Bajusz Bence (DASE), 3. Béni Gergely (DASE). Újonc, leány, I. korcsoport: 1. Bokros Kamilla (DFDSE), 2. Horváth Dóra (DASE), 3. Szalai Viola (DASE).Fiú, II. kcs.: 3. Osváth Szabolcs (DASE). Leány, II. kcs.: 1. Szalai Viola (DASE), 2. Horváth Dóra (DASE) Fiú, III. kcs.: 2. Dimájó Dóra (DASE), 3. Szerdahelyi Mária (DFDSE).

Vasárnap Polgárdiban zajlottak az ifjúsági egyéni bajnokságok mérkőzései. Ezúttal a leányok versenyét nem rendezték meg, mert csak három sportoló jelent meg. A fiúknál tizenheten indultak. A bajnokságban a Dunaújvárosi ASE versenyzői taroltak, az egyénit és a párost is ők nyerték meg, sőt, a második és a harmadik helyen is a klub pingpongozói végeztek. Különösen a DASE kiválósága, Mizsei Tamás volt nagyszerű formában. Egyéniben és párosban is aranyérmet szerezett. Egyéni: 1. Mizsei Tamás, 2. Kada István, 3. Hertelendi Amadó (mind DASE), és Gazsi Ádám (Szondi).

Páros: 1. Mizsei T.-Hertelendi A., 2. Gazsi Á.-Németh B. (Szondi), 3. Kada I.-Kada R. (DASE-DFDSE) és Serák P.-Serák G. (Szondi).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!