Sport

2013.02.14. 19:15

Folytatás két hét után

A válogatott EIHC-torna szereplése miatt közel kéthetes szünet volt a jégkorong MOL Ligában. A sorozat pénteken folytatódik, a DAB az FTC-hez látogat.

Agárdy Csaba

A Dab.Docler találkozója 19 órakor kezdődik Pesterzsébeten. Szilassy Zoltántól, a dunaújvárosiak másodedzőjétől megtudtuk, hogy a múlt héten és ezen is kemény edzéseket tartottak a fiúknak. Erős terhelést kaptak a konditeremben és a jégen egyaránt. Csak a hét második felében kerültek előtérbe a játékelemek. A pénteki mérkőzés előtt egyetlen gondjuk van az Acélbikáknak, ifj. Azari Zsolt influenzás, így ő biztos, hogy nem játszik. Viszont a régóta térdsérüléssel bajlódó Erdélyi Péter elképzelhető, hogy esetleg pályára léphet. Azari helyén Vaszjunyin Artyom szerepel majd a Fradi ellen.  Stephan Lundh vezetőedző az alábbi csapatot kívánja a Ferencváros-ESMTK ellen jégre küldeni: Kiss T. - Lindgren, Kiss D., Pavuk, Galanisz,  Szappanos - Hüffner, Nagy R., Kiss Á., Gröschl, Somogyi  Huba, Chvatal, Peterdi, Mihalik, Vaszjunyin - Tőkési, Szabados, Papp V., Virág T., Strenk.

 

Az influenzás ifj. Azari Zsolt helyére Vaszjunyin Artyom kerül (Fotó: Vohlmann György) 

A hétvégén még egy mérkőzés vár az Acélbikákra, vasárnap a Brassó érkezik a jégcsarnokba, kezdési időpont 18 óra.
A MOL Ligában kedden játszották le az Érsekújvár_Miskolc meccset. A korábban a rossz időjárási viszonyok miatt elmaradt találkozót pótólták, a vendégek nyertek, akik ezzel gyakorlatilag a négy közé, vagyis a rájátszásba kerültek, hiszen már csak négy forduló van hátra az alapszakaszból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!