Sport

2012.08.16. 09:05

Sportos programok az ünnepen

Dunaújváros - Városunk önkormányzata augusztus 20-án az ünnepi program keretében sportolási lehetőségeket is kínál a Szalki-szigetre a látogatóknak.

Gróf András

A már évek óta hagyományos strandfoci, strandkézilabda és strandröplabda mellett az idei évben ügyességi versenyekre is lehet nevezni kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.  Az ötödik alkalommal kiírt Szent István Strandfoci Kupát nyolc csapat részvételével a felújított homokos pályán bonyolítják le. Az első három helyezett csapat kupa, érem és oklevél díjazásban részesül. Továbbá különdíjban részesül a legjobb játékos, a legjobb kapus és a strand  gólkirálya is. A bajnokcsapat külön egy vándorserleget kap, melyet egy évig őrizhet. Nevezni Petrás Gábornál a +36 70  616 5941-es telefonszámon lehet.

Strandröplabdában négy különböző korosztályban  mérhetik össze tudásukat a jelentkezők. A korosztályok: gyermek 4:4 ellen, serdülő és ifjúsági 3:3 ellen, és felnőtt korosztály 2:2 ellen. Nevezni Tomanóczy Tibornál lehet a +36 30 284 0273-as telefonszámon.

Strandkézilabdában négy női és négy férfi csapat jelentkezését várják a szervezők, melyek körmérkőzéses rendszerben döntenek el a helyezések sorsáról. A nevezéseket Décsi Tünde várja telefonon a +36 30 263 0166-os  számon.

Az ügyességi versenyeket a Papírgyári szauna melletti árnyékos, füves területen bonyolítják majd le. Jelentkezni a helyszínen a szervezőknél lehet. Feladatok: célbarúgás, célbadobás, rönk hajítás, cirokseprő dobás, zsákban futás,  dekázás (fejjel, lábbal), négy és öt fős csapatok részére kötélhúzó verseny. Először rendeznek majd sorversenyeket is, melyekre a három csapatsportból várják a jelentkezőket délután.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!