Sport

2012.06.05. 06:11

A fiatalok ötödik helye a megyeiben

Dunaújváros - Befejeződött a dunaújvárosi asztaliteniszezők megyei felnőtt csapatbajnoksága is. A DASE III fiataljai a tabella második helyén álló Szabadbattyán tartalék gárdáját fogadták.

Jankó Árpád

Nagyon rosszul, álmosan kezdték a találkozót a dunaújvárosiak. Mind a két párost elvesztették. Majd  ébredeztek a fiúk, és  az egyéni mérkőzések során 5-5-nél  utolérték az ellenfelet.  Belelendültek, és  egyre jobban  játszottak. Kada István   megverte a vendégek legjobbját, és a vezéráldozatot követően már 8-5-re vezetett a DASE. Bár még  erőlködött a vendéggárda - hármat is nyert -, ám a  további két hazai siker elégnek bizonyult a bravúros 10-8-as győzelemhez.  A csapat végül  a Szár, a Csákvár II, a Szabadbattyán II és a H. Szondi után az ötödik helyen zárt.

NB III-ban még csak az utolsó előtti fordulót játszották le. A rangsort vezető Szabadbattyán első csapata volt a vendég.   Ennél fogva csak a tisztes helytállásban reménykedhettünk.      A családi vállalkozássá avanzsált  DASE csapata (két Ármos és két Mizsei állt a zöld asztalnál) a tavasszal még pontot sem vesztett vendégek tudása előtt meghajolt.  Megemlíthető, hogy  Mizsei Tamásnak ez volt az első NB III-as mérkőzése. Magabiztosan nyert a Szabadbattyán 12-6-ra.

DASE II - Szabadbattyán
 6-12
Győzött:   Ifj Ármos J. 2, id. Ármos J. 2, Mizsei M. 2.


DASE III - Szabadbattyán II 10-8
Győzött: Bodó L. 3, Kada I. 3, Kucsi Z. 2, Hertelendi A. 2.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!