Sport

2012.05.18. 18:31

Szentesé lett a bronz

Szentes - Győzni kellett a bronzcsata folytatásának kiharcolásához pénteken este a főiskolás pólós hölgyeknek.

Szabó Szabolcs

Szentesi VK_Dunaújvárosi Főiskola Mex Motors
 13-11 (4-3, 0-1, 3-2, 1-2, 1-1, 0-0), ötméteresekkel: (4-2)
Szentes: Gundl  Győri (1), Hevesi (1), Keszthelyi (1), Miskolczi (2), Bakos, Takács (1), Kövér (2). Csere: Kádár (4), Rácz, Gémes (1).
Dunaújvárosi Főiskola-MM: Kasó  Menczinger  (2), Gurisatti (3), Szücs (1), Hajor, Poszkoli (1), Horváth (2). Csere: Ács (1), Polák, Ziegler, Zsámbok (1).

A bronzcsata  péntek esti, Szentesen rendezett találkozóján nyerniük kellett a vendégeknek ahhoz, hogy életben tartsák dobogós álmaikat. Ennek megfelelően végletekig izgalmas derbit láthatott a szentesi közönség. Hol az egyik, hol a másik egylet vezetett, tartós előnyt egyik csapat sem tudott kiharcolni. A rendes játékidő vége előtt 18 másodperccel  egalizálta az eredményt a Szentes, így jöhetett a hosszabbítás, amelyet Gurisatti  góljával lányaink kezdtek jobban, a hazaiak azonban ismét egyenlítettek. A hosszabbításban több gól nem esett, a büntetőkkel a hazaiak nyertek, így övék lett a bronz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!