Sport

2012.05.14. 02:24

Egy hét múlva Eb-rajt

Dunaújváros/Debrecen - Mához egy hétre kezdődik a hazai rendezésű úszó Európa-bajnokság, két Dunaferr indulóval.

Gallai Péter

Május 21-27. között Magyarország rendezi meg az olimpiai szintidők teljesítésére is lehetőséget biztosító kontinenstornát. Kiss László szövetségi kapitány  megerősítette, hogy valamennyi edzőtáborból remek híreket kapott a felkészülés során, így okkal lehet bizakodó. A hazai keretet két Dunaferr-DVSI úszó erősíti, Balog Gábor és Takács Krisztián. Előbbi olimpiai B, míg utóbbi A szinttel rendelkezik.

 Ám nem csak a versenyzők készülnek, hanem   gőzerőkkel a szervezők is, hogy  minden flottul és tökéletesen működjön az uszodában.  Már  megérkeztek az Eb világszínvonalú, svéd márkájú pályaelválasztó kötelei is. A megszokottnál tízszer  nagyobb villamosenergia igény kielégítése céljából telepített mobil transzformátor is túl van az első sikeres tesztelésen.

 Már a próbáknál és a személyes ruhaigazításoknál tartanak azok a csinos lányok is, akik az eredményhirdetéseken működnek közre az  egy hét alatt. A hölgyek   magyaros szerelést kapnak a debreceni versenyre. Azaz a  mutatós öltözetek a hagyományoknak megfelelően jellemzően piros színűek lesznek, csipkés fehér blúzzal, rövid piros szoknyával, piros csizmával és pártával kiegészítve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!