Sport

2012.04.26. 02:27

Egy biztos továbbjutó a területi bajnokságról

Győr - Vasárnap rendezték meg a területi egyéni tekebajnokságot, amelyen Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém és Fejér megye legjobbjai álltak rajthoz.

Gróf András

Fejér négy versenyzőjéből hármat a Dunaújvárosi AC csapata indíthatott a megyei bajnokság eredménye alapján. Győrben Szalkai István, Balogh Béla és Czeilinger Gábor léphetett pályára. Tekéseink az erős mezőnyben nem vallottak szégyent. A tizenhatodik életévét márciusban betöltő Czeilinger Gábor ezúttal a felnőttek között is megmutatta tehetségét és 555 fás kiváló eredménnyel biztos továbbjutóként a verseny 5. helyén végzett. Balogh Béla 541 fát gurított, ezzel 16. lett, azonos fával, mint a 15. még továbbjutó versenyző, így első számú tartalék lett a területről. Szalkai István 526 fás teljesítménye kicsit halványabb, de ezzel is a mezőny közepén végzett.

Az egyéni versenyek az előttünk álló ünnepi hétvégén az utánpótlás korúak viadalaival folytatódnak. Az ifjúságiak Oroszlányban, míg a serdülők Zalaegerszegen csatáznak majd az országos döntőbe jutásért. A DAC-ot az előbbi kategóriában Horváth Mihály, míg az utóbbiban Czeilinger Gábor képviseli. Az erőviszonyok ismeretében mindkét újvárosi versenyzőnek komoly esélye van a fináléba kerülésre.

Címkék#teke
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!