Sport

2012.04.12. 02:29

A vártnál jobban birkóztak a diákok

Dunaújváros - A Dunaferr SE utánpótlás-korú birkózói két versenyen indultak a közelmúltban. Április 5-én a diákok Tatabányán szerepeltek, két sportoló pedig Hollandiában indult.

Agárdy Csaba

Aranyérmesek: Kernács Palkó, Veres-Kovács Ádám, Czeilinger Ádám.

Ezüstérmesek: Mezei Kristóf, Vasas Bence.

Bronzérmesek: Balogh Bence, Sallai Sándor, Androvics Dávid, Skanda Krisztián, Kovács Zalán, Pintér Ádám, Bíró Gergő.

Asztalos Bálint, a Dunaferr edzője kiemelte a három aranyérmes teljesítményét, akik tudások felett birkóztak a viadalon. A többiek teljesítménye is felülmúlta az előzetesen vártat.

Április 6. és 9. között rendezték meg a hollandiai Utrecht-ban a 42. Húsvéti Kupát három korosztály részére.

A versenyen 500 fiú és 200 lány versenyző lépett szőnyegre. Az eseményen számos ország - többek között - Mexikó, Egyesült Államok, Szlovákia, Lengyelország, Németország, Belgium, Csehország birkózói indultak.

A Dunaferr SE egy serdülő és egy kadett birkózóval a dorogi csapat színeiben utazott a rendezvényre. Zellei Péter 59 kilogrammban öt győzelemmel és két vereséggel a negyedik helyen végzett. Zellei Áron három győzelemmel és két vereséggel a kadet korosztály 58 kilogrammos súlycsoportjában érte el negyedik helyezést.

Címkék#birkózás
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!