Sport

2012.03.02. 03:29

Halason reváns a döntetlenért

Dunaújváros - Ma este Kiskunhalason a tabella utolsó helyén álló csapat otthonában lépnek pályára a Dunaújvárosi Regale Klíma női kézilabdázói.

Jankó Árpád

- Legutóbb Szekszárdon döntetlent játszott a Halas, amelyet gyors, lerohanásos játékával ért el. Gyors középkezdéseket, indításokat is alkalmaznak. Erre is számíthatunk. Mi viszont szeretnénk megőrizni a Vác elleni tempót, és a szerdai, a junior válogatott elleni sikeres játékunkat. Jó védekezés mellett a támadásoknál le kell csökkenteni a technikai hibák számát. Érden huszonkét, a Vác ellen csak nyolc hibát számolhattunk össze. Nyernünk kell, mert van esélyünk arra, hogy feljebb lépjünk a tizedik helyről.

Sári Barbara, a szerdai, junior válogatott elleni mérkőzésen is ügyeskedett beállóként. Biztosan nem kímélik majd a halasi falban.

- Erre egy beállónak számítani kell. Mindenképpen a győzelemért megyünk Kiskunhalasra. A visszavágás fűt bennünket, mert decemberben nálunk döntetlent ért el a Halas. Ügyelni kell a lövő Barna Évára és a beálló Szamoránsky Anikóra, vagyis átlagon felüli védekezést kell produkálnunk, amihez párosulhat egy kiváló kapusteljesítmény. Nyilván ők is készülnek ellenünk, de mi jobbak vagyunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!