Sport

2012.01.03. 03:29

Többen nem vállalták a kemény edzéseket

Dunaújváros - Kilenc megszerzett ponttal a tizennegyedik helyen zárta az őszt a Kisapostag a megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Zöldharmónia csoportjában.

Gróf András

- A szezon indulása előtt az 1-8. hely megszerzése szerepelt a célok között. A felkészülési mérkőzések idején azonban szinte újra kellett építeni a csapatot, hiszen akikre húzóemberként számítottunk, nem vállalták a keményebb edzésmunkát és lemorzsolódtak. Maradtak a szorgalmasabb, de kevésbé tehetséges labdarúgók. Az ősz folyamán kiemelkedő teljesítményt nyújtott Simon Tamás kapus, aki a szezon közepén sajnos sérülés miatt öt meccset kihagyott. Rajta kívül Pék Tamás és Buglyó Gergő játékát lehetne kiemelni. Elsősorban a góllövéssel voltak problémáink, ezért két-három játékost szeretnénk igazolni télen. Egyelőre senki sem jelentette be távozási szándékát. A felkészülés január közepén indul, heti három gyakorlással. Bízunk benne, hogy elérjük az eredeti célkitűzésben szereplő helyezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!