Sport

2012.01.10. 03:26

Lassan kiderül: kevesek vagyunk?

Dunaújváros - Győzött a papírforma. Ezt is nyilatkozta Gulyás István, a női kézilabdacsapat edzője a Siófok elleni vesztes meccs után. Végződhetett volna másképp is.

zaol.hu

A másik kulcshelyzet pedig a siófoki Herr Orsolya nagyszerű kapusteljesítménye volt. (Avagy a hazai támadók dekoncentráltsága - ahogy vesszük). Sorolhatnánk még a játékbeli gondokat, például azt, hogy Ferling Bernadettet a Siófok is eredményesen elzárta a játéktól, s a jobb oldal (a balkezesek) támadójátéka igencsak gyengére sikeredett. De még az 50. percben is volt remény, amikor 21-28-ról feljött a hazai társaság 25-28-ra, ám a hajrában is betliztek, hibáztak a játékosok.

De nézzünk előre! Nos, tehát abból a pozitív megállapításból kell kiindulni a szerdai Szekszárd elleni idegenbeli mérkőzés előtt, hogy akaratból, küzdelemből, elszántságból, keménységből volt/van elég, csakhát minimum a fele mennyiségű hiba lehetne a megengedett. Kiélezett játékra készül a Regale, sajnos még mindig Léránt Vivien nélkül. Átigazolása csak zajlik (vagy zajlana?). Volt együttese, a Debrecen érthetetlen okból betart a dunaújvárosiaknak. Holott pénteken könnyedén elengedték Triffa Ágnes válogatott kapust is - éppen Szekszárdra!

Gáspár Gabriella így látja a szekszárdi csatát.

- A jót, a védekezést, a lendületet, át kell menteni, és el kell viselni a lelki terhet. A pontatlanságokat kellene megszűntetni. Sportolók vagyunk, tehát mindig a győzelemre készülünk. Természetesen van esélyünk most szerdán is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!