Sport

2012.01.13. 03:29

Indul a hokimaraton!

Dunaújváros - Kezdődik a hokimaraton! Ma a MOL Ligában a Steaua Rangers-t fogadja a Dab.Docler 19.15 órakor. A hétvégén még három mérkőzés vár a Dunaújvárosi Acélbikákra, vasárnap kettő is.

Agárdy Csaba

Szombaton az osztrák Nationalligában játszik a Dab.Docler, a tabella harmadik helyén álló Feldkirchet fogadja. Tehát remek mérkőzésre van kilátás. A találkozó este negyed nyolckor kezdődik. A vasárnapi program azután egészen különleges lesz: délután háromkor a MOL Ligában a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata ellen korcsolyázik jégre a DAB ugyancsak farmcsapata - ifjúsági játékosokkal kiegészítve. Este (19.15 óra) azután újabb összecsapás vár az Acélbikákra, ekkor a Nationalligában szerepelnek - méghozzá a második helyen álló Innsbruck ellen. Vagyis az osztrák másodosztályban két nagyon erős, az EBEL-be tartó klub vár a mieinkre. Jó hír a szurkolók számára, hogy a délutánra szóló jeggyel az esti mérkőzést is megtekinthetik.

A két összecsapás között sem érdemes azonban hazamenni, hiszen különleges program vár a drukkerekre. A Sapa találkozó után a büfében lévő képernyőn vetítés lesz, amelyen a DAB életének eddig sosem látott pillanataiba tekinthetnek be a szurkolók, valamint a képsorok segítségével felidézik az Acélbikák történetéből a legszebb jeleneteket. Az oldott hangulat megteremtését a büfénél ideiglenesen kialakított hokiterasz is segíti majd.

Hétfőn nem játszanak a Dunaújvárosi Acélbikák, viszont kedden este negyed nyolckor a MOL Ligában a Corona Fenestela Brassót fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!