Sport

2012.01.10. 03:29

DAB: időnként parádésan

Dunaújváros - A jégkorongozók MOL Ligájában tegnap csak egy mérkőzést rendeztek. Ezen a DAB a Ferencvárost fogadta. A dunaújvárosiak végig nagy tempót diktálva, 10-3-ra nyertek.

Kelemen Valéria

A forduló után érdekes változás állt be a tabellán, a Steaua a bajnokság során először került a hatodik, vagyis a még rájátszást érő helyre. A szenvedő alany, a Sapa II, amely most a hetedik, és ha itt marad, január 16-án véget ér a fehérváriak számára a MOL Liga.

Dab.Docler - Ferencváros10-3 (5-1, 4-2, 1-0)

Dunaújváros, 600 néző. Vezette: Halassy, Bedő, Pálkövi.

DAB: Sevela - Velebny 1 (1), Hüffner 1, Papp V. (1), Galanisz 1, Azari (2), Pozsgai 1, Hegyi Á. 1 (1), Somogyi 1 (1), Mihalik (2), Vaszjunyin 1, Lencsés, Jobb, Pavuk, Gröschl 1, Szappanos (2), Erdélyi P. 1, Kiss Á. 1 Edző: Stephan Lundh.

Ferencváros: Racko - Géczi, Hietamaki (1), Heikinnen, Sivonen 1, Schellin, Wéber, Bontovics (1), Rosztolics, Hoffmann, Jánosi 1, Lévai, Székely Mádai, Hegyi D., Berta 1, Nagy L. (1). Edző: Borbás Gergely.

A 15. percig volt 1-1 az állás, majd a DAB két és fél perc alatt három gyönyörű gólt lőtt, ezzel megtörte a Fradi ellenállását. Az Acélbikák végig nagy iramot diktáltak, és nagyon magabiztosan gyűrték be a ferencvárosiakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!