Sport

2011.10.10. 02:27

Veszélyes pozícióban a baracsiak

Pákozd - A Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban továbbra is várat magára a tavalyi évben jól szerepelt baracsi együttes első őszi győzelme.

Gróf András

Pákozd - Baracs3-0 (1-0)

Pákozd, 250 néző. Vezette: Jakab Zoltán (Horváth I., Oláh).

Pákozd: Miklós - Andorka (Szilágyi), Rothauszki, Pőcze Sz., Pőcze B., Fenyves, Beke, Rózsa B., Rózsa D., Fáncsi, Kiss A. (Vörös) Edző: Kovács Attila.

Baracs: Vaszócsik - Horváth G., Hepp, Sebestyén, Vajda (Peredi), Prókai, Németh T. (Szabó Zs.), Éliás, Ivacs, Idei (Godó), Právics. Edző: Horváth Zoltán.

A tabella alsó régiójában tanyázó két csapat találkozója előtt a baracsiak abban reménykedtek, hogy végre begyűjtik első őszi győzelmüket, de Fáncsi góljával már a tizedik percben megszerezte a vezetést a hazai csapat (1-0). A szünetig hátralévő bő félórában nem változott az eredmény. A második játékrész eleje is mezőnyjátékkal telt el, csak az utolsó húsz percben pörögtek fel az események. A hetvenkettedik percben Beke talált a vendégek kapujába (2-0). A keményedő küzdelemben Prókai, Sebestyén és Fenyves kapott sárga lapos figyelmeztetést. Már mindkét csapat a hármas bírói sípszót várta, amikor a hosszabbításban Fáncsi belőtte a maga második, egyben csapata harmadik találatát (3-0).

A baracsi szurkolók számára érthetetlen csapatuk őszi gyenge teljesítménye, hiszen az előző bajnokság tavaszi szezonjában remekül teljesített a gárda. A nyáron jelentős változás nem történt a keretben, mégsem jönnek az eredmények. A baracsiakat most már megcsapta a kiesés szele, bár még nagyon sok mérkőzés van hátra a bajnokságból, de olyan csapatoktól szenvednek vereséget, akiket a papírforma alapján le kellene győzniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!