Sport

2011.10.12. 02:28

Remekeltek az úszók a brnói versenyen

Dunaújváros - A múlt héten a kézilabdázók, a labdarúgók, az úszók és a vízilabdázók képviselték a viadalokon a DVSI színeit.

Agárdy Csaba

Csurgói KK - DVSI24-17 (12-7) Dunaújvárosi VSI: Gombos K., Nagy M., Nyulasi Zs. 2, Szabó T., Rajcsányi Á. 2, Krupják B. 3, Bognár G., Schmidt B. 3, Babik M. 3, Priol B. 3, Borsos M., Domak D., Krizsány Á.,

NB II-es junior mérkőzés.

Móri KSC - DAC-DVSI 20-40 (9-18) DAC-DVSI: Pap N., Gombos K., Marton Á. 5, Szabó T. 2, Nyuli K. 3, Schmidt B. 5, Lenthár K. 2, Rajcsányi Á. 3, Góré D. 3, Takács Á. 3, Priol B. 6, Kundakker B. 6, Domak D. 3.

Edző: Kovács István.

Női kézilabda, Országos Serdülő Bajnokság.

DVSI - Inárcs-Örkény 40-24 (20-11) Dunaújvárosi VSI: Vasi l., Fehér N. 4, Márkus Z., Gyetkó M. 11, Nagy N., Kemény D.7, Meskál K. 5, Udvardi L. 2, Szóládi G., Bíró F. 5, Klujber K. 3, Bauer N., Horváth K. 2, Szögi V. Edző: Meggyes Rita.

Jók: Gyetkó, Kemény, Meskál, Bíró, Klujber, Horváth.

Sok védekezési hibával, fegyelmezetlenséggel tarkított mérkőzésen nyertek a dunaújvárosi fiatalok.

Labdarúgás, BLSZ bajnokság U12 1. csoport.

Honvéd - DVSI 2-0Idei talán leggyengébb játékát produkálva, 2-0-ra kapott ki a DVSI, a közel hasonló teljesítményt nyújtó Honvéd csapatától. Ezen a mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó csapat szerezte meg a három pontot. Sajnos ezt a találkozót inkább a küzdelem, mint sem a játék jellemezte, és a Honvéd jobban küzdött.

Duna Mount Kupa.

DVSI - Titánok UFC 22-1DVSI: Garda B., Behán A., Rudolf A., Kovács B. (12)., Vajda R., Balyi A (5), Gertner R., Balogh P. (2), Palotai M. (2), Halász P., Kocsis D. (1), Perjési V., Szekeres K. Edző: Dobos László.

- Dicséret illeti mind a két csapatot, hogy az esős időjárás ellenére lejátszották a mérkőzést. Sőt, a dunaújvárosi szülők nagy örömére, a csapatom rendkívül labdabiztos, kombinatív és már időnként nekem is tesző játékot produkálva, ilyen különbséggel is megérdemelten nyert - értékelt Dobos László a mérkőzés után.

Úszás

Október 7-8-án rendezték meg a Három Nemzet Viadalát a csehországi Brnóban. A DVSI szakosztálya harmincnyolc sportolóval képviseltette magát. A dunaújvárosiak a vándorkupát és a csapatversenyt is megnyerték. Az úszóinak a legjobb egyéni eredményeiken sokat javítottak, és mindenki éremmel tért haza.

Edzők: Őri-Paczolai Györgyi, Kecskeméti Andrea.

Vízilabda, leány Országos Serdülő Bajnokság.

Szentes - DVSI 13-12 DVSI: Bárdos G., Szabó H., Horváth B. (3), Pintér D., Pavuk P. (1), Forray C. K., Gurisatti G. (2), Hajor O. (4), Brezovszki G., Sinka G. (2).

Edző: Uitz Csaba

SPORTMÓSORCsütörtök: DVSI - Százhalombatta fiú kézilabda OSB mérkőzés az Arany iskola tornacsarnokában 17 órakor.

Szombat: DVSI - ESMTK U13-as és U15-ös II. osztályú bajnoki mérkőzések a Központi sporttelep két pályáján 9 órától.

Címkék#sportiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!