Sport

2011.10.19. 02:26

Frissebb volt az ellenfél

Érd - A 2011/2012. évi X3M floorball első osztály ötödik fordulójában alsóházi rangadót játszott a Dunaújvárosi Főiskola-REK-RFT együttese az ARES HC 94 csapata ellen idegenben.

Gróf András

ARES HC DF-REK-RFT 8-4 (2-2, 4-1, 2-1)

Treff Sportcentrum, 100 néző. Vezette: Pafféri András, Schauer Balázs.

DF-REK-RFT: Majoros T. (01), Bozor K. (kapusok) - Szabadi (01), Jadlószki, Juhász, Szabó Gy., Váradi, Gutenkunst, Kovács B. (21), Kiss P. (20), Kiss T., Oberna, Mitli, Pász, Szekeres, Lendvai, Erdei, Tóth S. Edző: Horváth István.

A langyos tempóban kezdődő mérkőzés második percében Kovács B. passzát Kiss P. váltotta gólra. A dunaújvárosiak öröme azonban nem tartott sokáig, mert az ARES nem sokkal később két találattal fordítani tudott. A harmad végén a kapus Majoros kidobását Kiss P. értékesítette. A második játékrészben tulajdonképpen eldőlt a mérkőzés, hiszen a hazaiak négy találatára csak Kovács B. tudott válaszolni. A harmadik harmadban két gyors bekapott gól után jött Kovács B. újabb akciógólja, ami csak a szépítésre volt elegendő. Az újvárosiakból ezúttal hiányzott a szellemi frissesség, illetve a társaságra általában jellemző, már-már legendás küzdőszellem is csak pislákolt.

A DF-REK-RFT gárdája az OB I hatodik fordulójában a tavalyi bajnok Dunai Krokodilok együttesét fogadja. A mérkőzést a szokásostól eltérő időpontban, október 31-én hétfőn 18 órától rendezik a Campus Arénában.

Címkék#floorball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!