Sport

2011.10.10. 02:23

A legjobb párosokat keresik

Dunavarsány - Mivel a szegedi vb-n nem sikerült az olimpiai kvótaszerzés C-2 ezer méteren, ezért most speciális edzőtáborban keresik a pótkvalifikációra a legütőképesebb párosokat.

Gallai Péter

Jó párosaink vannak, ám nem biztos, hogy a legerősebb összeállításban térdeltek eddig a hajókban. Éppen ezért ennek a tábornak a feladata, hogy mindenki mindenkivel kipróbálhassa magát, új összeállításokat teszteljenek, és a második hét végére megtalálják azt a három duót, amellyel megkezdik a felkészülést. Mivel Poznanban csak győzelemmel lehet kvótát szerezni, így speciális felkészülési időszak vár rájuk.

Vaskuti szerint az a cél, hogy érzelmi és egyéb elfogultságok nélkül, egyetlen cél érdekében mindenki alárendelje magát a különleges párválasztónak: - Videófelvételeket, fotókat készítünk az edzésekről, s mindenki elmondja véleményét aznapi párjáról. Hallottunk már pozitív és természetesen negatív véleményt is, de pontosan ez a cél. Eszmét kell cserélni, ki kell mondani a tapasztalatokat annak érdekében, hogy ne egyszemélyes kenus csapat utazzon a londoni olimpiára.

Címkék#kenu#kajak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!