Sport

2011.06.18. 02:26

Magyarországon szemléznek

Budapest - Július végén Magyarországra látogat a Világjátékok Nemzetközi Szövetségének delegációja. A szemlebizottság véleménye jelentős szerepet játszik a 2017-es Világjátékok helyszínének kijelölésében.

MTI

A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) Sajtószolgálatának pénteki tájékoztatása szerint az írásos anyagot a kandidáló NSSZ már eljuttatta a döntéshozóknak, amelyet ezekben a napokban elemeznek az IWGA munkatársai. Július 27-én és 28-án Ron Froelich, az IWGA elnöke és Joachim Gossow, a szervezet ügyvezető igazgatója Budapestre érkezik. A pályázati tematika mentén beszélgetünk majd elképzeléseinkről az IWGA vezetőivel - mondta Szántó Éva, az NSSZ főtitkára. A látogatás leghangsúlyosabb része természetesen a szállodák és a sportlétesítmények megtekintése lesz. Budapest és Gödöllő mellett Fokváros, Wroclaw és Genova kandidált a 2017-es Világjátékok - a nem olimpiai sportágak találkozója - megrendezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!