Sport

2010.12.09. 03:29

Nulláról indultak

Dunaújváros - Kilencedik helyen végzett a Fejér megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Turul-Macron csoportjában a Nagyvenyim együttese, amely a nyáron esett ki a másodosztályból.

Gróf András

- Az előzmények ismeretében elmondhatjuk, hogy kitűnően szerepelt a társaság. A nulláról indultunk a nyáron, hiszen az elmúlt évben nem túl sikeresen szereplő ifjúsági együttesre építve kezdtük a szezont. A fiataloknak még szokatlan volt a felnőtt futball, így sorra jöttek a vereségek. Ekkor az öregfiúk közül átigazoltunk néhány játékost, akikkel már jóval eredményesebbek voltunk. Közülük Pulai János a védelem oszlopa volt, de Szabó Zsolt, Tóth András, Szabad Zoltán és Jakab Roland játékára sem lehetett panasz. Az idősebb játékosok érkezésével a fiatalok is magabiztosabbak lettek. Közülük a támadó Mészáros Balázs teljesítményét emelném ki. Szerencsére a szezon zárását követően lejátszott két elmaradt mérkőzésünket sikerült megnyerni, így feljebb léptünk a táblázaton. Az átigazolási szezonban mindenképpen szeretnénk két-három játékossal erősíteni. Reméljük, a fiatalok is tapasztaltabbak lettek az elmúlt félév alatt. Az edzésekkel nem állunk le a téli szünetben. A vasárnapi Mikulás Kupát követően minden héten játszunk majd teremben. Január végén kezdjük a komolyabb munkát, ami után szeretnénk előrébb lépni a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!