Sport

2010.10.04. 02:29

Az utánpótlás állt asztalhoz

Dunaújváros - Az elmúlt hét végén az asztaliteniszezők NB- s csapatbajnoki sorozatában nem volt forduló. Így a sportág utánpótlás-csapatai szerepeltek.

Jankó Árpád

A DASE mindhárom együttese az elit csoportban szerepelt, mégpedig nagyszerűen. A Tóth Renátó, Mizsei Tamás, Hertelendi Amadó összeállítású DASE II először a Tóth Vilmos, Kada István, Kada Richárd alkotta első csapatot verte meg, majd a Szondi első gárdáját is legyőzte fölényesen 5-2-re. Ugyanezt az eredményt érte el az első csapat is, tehát az első két helyen dunaújvárosi társaság végzett.

A fiúk versenyének végeredménye. 1. DASE II, 2. DASE II, 3. Szondi I, 4. DASE III (Molnár Balázs, Horváth Donát, Schmidt Richárd), 5. Polgárdi, 6. Szondi II, 7. Csákvár, 8. Szabadbattyán.

A dunaújvárosi leányok szereplését befolyásolta, hogy Szalai Boglárka nem játszott. Első lett a Szondi, második Szabadbattyán, harmadik a DASE I (Nyikos Dóra, Orgován Luca), negyedik a DASE II (Szalai Viola, Szepesi Hanna).

Vasárnap a városi serdülő TOP versenyt rendezték meg. A következő eredmények születtek. Újonc, fiú: 1. Mizsei Tamás, 2. Tóth Renátó, 3. Schmidt Richárd és Molnár Márton. Újonc, leány: 1. Szalai Boglárka, 2. Orgován Luca, Nyikos Dóra és Bali Betti. Serdülő, fiú: 1. Hertelendi Amadó, 2. Kada István, 3. Kada Richárd és Tóth Vilmos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!