Sport

2009.10.08. 02:28

Vendégvárás mindhiába

Dunaújváros - Az asztalitenisz-csapatbajnokság ötödik fordulójában komoly eséllyel szerepelt volna a DASE első együttese. Ám a Balatonalmádi gárdája lemondta a találkozót.

Dunaújvárosi Hírlap

A második csapat Sárbogárdon vendégszerepelt. Nagyon szoros részeredmények születtek a mérkőzésen. A párosok döntetlenje után is fej fej mellett araszoltak előre a résztvevők. Végül 9-9-es eredmény született. Legközelebb október 24-én folytatódik a csapatbajnokság. A DASE első gárdája Balatonfüredre utazik, a második együttes pedig a Kodolányi csapatát fogadja a hazai csarnokban.

Sárbogárd - DASE II 9-9Győzött: ifj. Ármos J. 3, Bacsa Gy. 2, Kurali B. 2, Bodó L. 1, a Bacsa-Bodó pár 1.

A felnőttek bajnoki mérkőzései mellett az utánpótlás tagjai is asztalhoz álltak. Városunkban rendezték meg a megyei újonc csapatbajnokság őszi fordulóját. A viadalon remek hazai sikerek születtek. A fiúknál az első három helyen, a lányoknál az első és a második helyen dunaújvárosi végzett.

Fiúk. 1. DASE II (Váradi Benedek, Hertelendi Amadó, Horváth Donát). 2. DASE II (Mizsei Tamás, Kada Richárád, Molnár Balázs). 3. DASE III (Ali Barnabás, Kucsi Bence, Horváth Sándor). 4. Polgárdi, 5. Szondi, 6. Szabadbattyán, 7. Szondi II, 8. Szabadbattyán II.

Lányok. 1. DASE I (Szalai Boglárka, Nyikos Dóra). 2. DASE II (Orgovány Luca, Szalai Viola). 3. Szondi, 4. Szabadbattyán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!